onsdag 19 november 2008

Nesser avlöjar sig


I dagens pappersupplaga av Nerikes Allehanda finns en kort intervju med Håkan Nesser. Han berättar att han när Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö visas på SVT den 19/12 ska avslöja vem mördaren i boken är! Tydligen är det även en bok på gång som berättar allt om mordet: Sanningen i fallet Bertil Albertsson. Spännande!
Bilden härifrån

7 kommentarer:

  1. Vet du när filme kommer? För det är väl den som filmades i Kumla i somras, eller?

    SvaraRadera
  2. Åh, en ny bokbloggsbekantskap! Angenämt!

    http://theresans.blogg.se/bokblogg

    SvaraRadera
  3. Anna-Karin: den som filmades i somras var Picadilly ligger inte i Kumla. Det här är filmen som kom för några år sedan med bl a Jonas Karlsson. Picadillyfilmen vet jag inte när den kommer, borde väl vara snart...
    Theresan: Kul att du hittat hit!

    SvaraRadera
  4. Aha, den filmen såg jag aldrig. Tänkte det kunde vara kul att se filmen som utspelar sig i Kumla och om man känner igen några statister :)

    SvaraRadera
  5. Tråkigt nog har jag för mig att Kim Novak-filmen endast hade någon enstaka scen från Närke, typ Lampas kafé i Hallsberg. Annars är den inspelad i Trollhättan om jag minns rätt. Den nya som spelades in i somras: Picadilly circus ligger inte i Kumla har dock mestadels spelats in i Kumla med omnejd. Jag åkte förbi med tåget på Kumla station när de spelade in en scen - men det gick så fort att jag nog inte fastnade på filmen... *s*

    SvaraRadera
  6. Picadillyfilmen spelades bla in på Allé.. inför mina ögon.. men det blir väl bara en sekundsekvens på de stackars utklädda eleverna:-)

    SvaraRadera
  7. Kul! Då får man hålla ögonen öppna efter kära gamla Alléskolan då..!

    Kom precis på att det inte var första gången jag bevittnade en filminspelning på en järnvägsstation. Jag råkade vara på Hamburg Hauptbahnhof 1991 (tror jag...) när de spelade in en Hamiltonfilm med Stellan Skarsgård. Wow!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!