onsdag 2 juli 2008

läsfråga!


Vet inte om det är någon mer än Pangbruden Amie som läser här, men slänger ut en fråga ändå! VAD läser DU i sommar? Själv har jag ju snöat in på Brunner och massa allmän omläsning...
bilden lånad från SMHI

10 kommentarer:

  1. Jag har just läst De Små Tingens Gud för tredje gången! Den är fantastisk, så gripande och obehaglig. Rekommenderas! Nu ska jag sätta tänderna i Linda Olssons Nu ska jag sjunag dig milda sånger eller Mig äger ingen av Åsa Linderborg.

    SvaraRadera
  2. Just nu bläddrar jag i fina "Anteckningar från en ö" av Tove Jansson. Sedan blir det massor av deckare resten av sommaren.

    SvaraRadera
  3. Syrran: Ja, man kanske ska ge sig på Arundahti Roy och De små tingens gud... får väl ta den till hösten :)
    Olsson och Linderborg är kanonläsupplevelser - grattis till dig som har dem kvar!

    Tobias:
    Hur blir det med Lehane? Har du läst honom än, eller håller du dig till de svenska deckarna???

    SvaraRadera
  4. Lotta: Inte deckare i varje fall, däremot läser jag finsk historia och finska språkböcker. Till sommaren hör också serierna, inte bara Pondus utan en och annan vuxenserie av kulturnördmodell slinker också med.

    SvaraRadera
  5. Jag har lånat och lästa samtliga böcker i Sandemos serie om Isfolket. Vilka meningslöst dåligt skrivna dravelböcker!!!!! Ändå var jag tvungen att fortsätta för jjag vill ju se hur det gick. Men jag har stört mig så på det dåliga Harlequinspråket att jag läst början-mitten och slutet:-) Hur som helst så är jag klar nu och ska ge mig ut på marknaden och leta nytt. Vettigt och välskrivet ska det vara:-) Jag återkommer när jag funnit det jag söker. Men vad nio än gör börja aldrig läsa om isfolket för de är dåliga men man kan inte sluta läsa. Brrr

    SvaraRadera
  6. Men Amie! Alla!!??? Är det inte typ 1000 st i den serien? Jag är väl lite konstig då, för jag läste faktiskt första delen en gång för länge sedan och jag fastnade inte... ;)

    Men, men, jag säger som jag brukar: Spelar ingen större roll VAD man läser bara ATT man läser!

    SvaraRadera
  7. Just nu läser jag massor av ungdomsromaner på jobbet. Man får ju passa på då skolan är stängd och man inte blir ständigt avbruten. Har nyligen börjat i Nick Hornbys senaste, Slam, som verkar riktigt bra. För mitt eget nöjes skull tar jag mig sakta med säkert igenom Vindens skugga av Carlos Ruiz Safón. Många har talat lyriskt om den och jag hoppas att den lever upp till förväntningarna.

    SvaraRadera
  8. Jag har inte kommit till Lehane ännu.

    Jag kan faktiskt slå mig för bröstet och meddela att jag läst alla 47 böckerna i Isfolket-serien. Det går ju inte att sluta läsa dem om man börjat.

    SvaraRadera
  9. Och nu har jag läst Olsson-boken. Fantastisk vacker och varm bok, men det är något som stör mig... vet inte riktigt vad, kanske att karaktärerna är lite svårbegripliga. Särskilt Astrid... Varför gjorde hon så??? Hm, ska inte träka med konstiga funderingar.
    Nu läser jag Linderborg-boken istället. Och De Små... ska du få tillbaka.
    Vad läser DU?

    SvaraRadera
  10. Tobias.. TACK! Jag började tro att jag var knäpp! Det går liksom inte att sluta.. Har köpt lite andra sommarpockets med. Bla biografin skriven av Hitlers sekreterare...kan bli spännande:-)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!